Fitness centra overzicht

Just Another SeoBureau website

De zomer is nabij en dat betekent: tijd om comfort food op te geven en ons naar de sportschool te begeven. Drie blogs die je zullen bijstaan als een ware personal coach. 

Een zomerlichaam wordt gemaakt tijdens de wintermaanden, dat gezegde kennen we al, maar laat dat ook voor jou gelden. Soms houdt het slechte weer ons tegen om te gaan sporten maar voorkom een inactief leven en haal inspiratie uit onderstaande fitnessblogs. Laat je dus aanmoedigen door deze sterke vrouwen wiens leven compleet veranderde nadat ze de voordelen van sport en een gezonde levensstijl ontdekten. Je moet geen gymgoeroe zijn om je lichaam te transformeren, dus laat alle twijfels terzijde en begin gewoon! De truc is om op zoek te gaan naar een passend programma, want niet alle fitnessprogramma’s zijn geschikt voor iedereen. Je kiest dus zelf hoe vaak je wilt sporten, wat je eet en hoe variërend je workout is.

HijHem.nl dé online mancave

Iedere man zou er wel een willen hebben, een mancave. Hijhem.nl noemt zich dé online mancave. Opgericht in 2015, is HijHem een echte blog voor mannen, door mannen. De blog posts van HijHem worden gecombineerd met nuttige informatie en een leuke mannelijke schrijfstijl (recht voor de raap, scheldwoorden kom je dan ook regelmatig tegen).

Naast fitness blog artikelen over het trainen van je triceps en biceps vanuit huis plaatsen ze ook artikelen over superfoods, herenmode en cryptocurrency. Kortom, een heerlijk mannen fitness blog met genoeg onderbouwde informatie en humor.

2. Fitness blog voor de ‘Gym Junkie’

GymJunkies.nl, moeten we deze nog introduceren? Er is een grote kans dat je deze al kent. Toch vonden we het de moeite waard om deze op te nemen in onze lijst.

De naam Gym Junkies zegt het al, je vindt er alles voor de ‘gym junk’.

Van spiermassa opbouwen tot het drinken van alcohol en toch resultaat behalen. De blog van Gym Junkies heeft genoeg content om je uren te vermaken en je kennis op het gebied van fitness en voeding te verbreden.

3. Ooit de workout van acteur Ryan Reynolds van de film Deadpool willen zien?

Manners is een goed in elkaar stekende blog met up-to-date content. Dagelijks worden er nieuwe blog posts geplaatst in verschillende interessante ‘mannelijke’ categorieën. Net als vele andere fitness blogs verdelen ze hun content in Fitness en Health.

Maar wat maakt Manners nou zo uniek als fitness blog?

Naast de vele fitness en voedingstips, laat Manners je regelmatig zien wat bekende acteurs nou doen voor hun lichaam. Deze unieke informatie maakt Manners anders dan de rest, en krijgt daarom een plekje in onze vijf stoere fitness blogs voor mannen. Wie wilt er nou niet weten welke extreme workout Ryan Reynolds heeft gedaan voor de film Deadpool. Hou jij hem bij?

De extreme workout van Ryan Reynolds voor ‘Deadpool’

Vraag jij je nog steeds af hoe sommige acteurs er in slagen om er zo afgetraind uit te zien? Kijk bijvoorbeeld naar Ryan Reynolds in Deadpool.

4. Website van het jaar 2018, Fit.nl

Fit.nl is vier jaar geleden opgericht door studenten maar inmiddels uitgegroeid tot het grootste online sport- en gezondheidsplatform van Nederland en België.

“We begonnen FIT.nl vier jaar geleden, als een paar studenten die zich stoorden aan de hoeveelheid onjuiste informatie over sport en gezondheid op het internet. Als jonge enthousiastelingen willen we de vele sportfabeltjes de wereld uit helpen en daarom richtten we een website op met gratis wetenschappelijk onderbouwde tips.” – Fit.nl

Met meer dan 20 verschillende categorieën op het gebied van fitness en voeding, is Fit.nl een bekende bron van informatie geworden in de fitnesswereld. Dit wordt bevestigd door het winnen van ‘website van het jaar 2018’ in de categorie Fitness & Wellbeing!

Personal trainer Mechelen

Je Personal trainer Vlaams Brabant leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut.

opleiding personal coach

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl. Permanente make up vlaams brabant